Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στις 29-12-2016, κατόπιν έγκρισης αίτησης του Δρ. Στέφανου Κουδή από το Δ.Σ της Ενωσης των Κριτών της Ομοσπονδίας στις 4-10-2016, το μέλος του συλλόγου Φίλοι Οικόσιτων Πτηνών Βορείου Αιγαίου (Φ.Ο.Π.Β.Α) εντάσσεται στο μητρώο της Ενωσης των Κριτών με αρ.μητρώου ΠΟΟ-020 στην κατηγορία των καναρινιών χρώματος.

Ο Δρ. Στέφανος Κουδής υπήρξε κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας για πολλά χρόνια και κριτής πτηνών συντροφιάς από το 1995 έως το 2014, όπου και επέστρεψε στη Χίο. Κατείχε το τίτλο του FULL PANEL JUDGE (ADVANCED LEVEL) στη Μεγάλη Βρετανία έχοντας περάσει το 1995 τις απαραίτητες γραπτές και πρακτικές εξετάσεις για την απονομή της ιδιότητας του κριτή. Από το 2014 είναι μέλος του συλλόγου Φίλοι Οικόσιτων Πτηνών Βορείου Αιγαίου (Φ.Ο.Π.Β.Α) βοηθώντας ενεργά τους εκτροφείς του εν λόγω συλλόγου με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Η Ομοσπονδία μας καλωσορίζει το νέο Ομοσπονδιακό κριτή Δρ. Στέφανο Κουδή και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει ενεργά και αποτελεσματικά την Ένωση των Κριτών, τα μέλη -συλλόγους και τους εκτροφείς της με τις γνώσεις και την εμπειρία του.