Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ και Ε.Ε της Ομοσπονδίας

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι αντιπρόσωποι μελών - συλλόγων της Ομοσπονδίας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε) της Ομοσπονδίας, παρακαλούνται να στείλουν την επιθυμία τους στο γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας (secretary@fpo.gr) μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Η δήλωση τους πρέπει να αναφέρει το όργανο της Ομοσπονδίας που επιθυμούν να εκλεγούν, δηλαδή Δ.Σ ή Ε.Ε.

Η διαδικασία της ανάδειξης των νέων μελών του Δ.Σ και της Ε.Ε θα πραγματοποιηθεί κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 ή σε περίπτωση μη απαρτίας στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα εκλογής στο νέο Δ.Σ και Ε.Ε έχουν οι αντιπρόσωποι των μελών - συλλόγων που είναι ταμειακώς τακτοποιημένο, αλλά και που η θητεία τους είναι εντός της ημερομηνίας πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 31 του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Για αυτό το λόγο, σε περίπτωση υποψηφιότητας αντιπροσώπου συλλόγου για το νέο Δ.Σ και Ε.Ε που ο σύλλογος του δεν έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή του μέχρι να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση, αυτή (υποψηφιότητα) θα ακυρωθεί από την Εφορευτική Επιτροπή της διενέργειας των εκλογών.