Εξασφάλιση μεταφορικού μέσου με πληρωμένα τα έξοδα για καύσιμα και διόδια κατά την αποστολή πτηνών συντροφιάς της Π.Ο.Ο στο εκάστοτε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ο αντιπρόσωπος του Φ.Α.Π Παναγιώτης Μπέρδος απευθυνόμενος στον αντιπρόσωπο του Φ.Α.Π και ιδιοκτήτη της εταιρείας <Λυδία Ε.Π.Ε> κύριο Γεώργιο Ξύδη, του υπενθύμισε την δέσμευση που είχε κάνει στη κοπή της πίτας του Ε.Λ.Κ.Ε για ΜΟΝΙΜΗ διάθεση μεταφορικού μέσου και πληρωμής των εξόδων των καυσίμων κατά την αποστολή πτηνών συντροφιάς της Ομοσπονδίας στο εκάστοτε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επί πλέον ο Παναγιώτης Μπέρδος έκανε πρόταση προς τον κύριο Γεώργιο Ξύδη για επί πλέον πληρωμή εκ μέρους του και των διοδίων. Τόσο η αρχική όσο και η τελευταία πρόταση έγιναν αποδεκτές από το κύριο Γεώργιο Ξύδη, χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους αντιπροσώπους της Γενικής Συνέλευσης.

Με αυτόν τον τρόπο λύνεται το σημαντικότερο πρόβλημα για την αποστολή πτηνών συντροφιάς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ο ανωτέρω στόχος είναι πλέον εφικτός και υλοποιήσιμος.