11ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΦΩΝΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΤΙΜΠΡΑΔΟ ΕΛ.ΣΥ.ΤΙ.


Αγαπητοί φίλοι,


   Σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του εντέκατου διαγωνισμού/έκθεση καναρινιών φωνής της ράτσας Ισπανικών τιμπράδο στην Ελλάδα υπό την οργάνωση του ΕΛ.ΣΥ.ΤΙ., μέλος της Ισπανικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας F.O.E. και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (Π.Ο.Ο.). 

   Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο FOUR SEASON, που βρίσκεται στην  Λεωφόρο Ποσειδώνος 97 Γλυφάδα Αττικής.

   Η κρίση θα γίνει από Ισπανό διεθνή κριτή OMJ τον Κύριο Luis Gil Gonzalez  της Ισπανικής Ομοσπονδίας F.O.E..

   Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν πτηνά της κατηγορίας C (καναρίνια φωνής τιμπράδο) και θα κριθούν με όρους φίσας F.O.E.. Τα διαγωνιζόμενα πτηνά που θα συμμετέχουν πρέπει να είναι υγιή, αρτιμελή, και να έχουν παραχθεί το έτος 2017 από ερασιτέχνες εκτροφείς. Τα στοιχεία των πτηνών και του εκτροφέα πρέπει να είναι αποτυπωμένα στα κλειστού τύπου δακτυλίδια που υποχρεωτικά θα φέρουν. Τα πτηνά  θα πρέπει να βρίσκονται σε κλουβάκια διαγωνισμού φωνής τύπου Valenciana. Πτηνά και  τα κλουβιά τους θα πρέπει να είναι καθαρά και να έχουν απολυμανθεί. Στα κλουβιά θα τοποθετηθεί υπόστρωμα για πτηνά, τροφή Show και εμφιαλωμένο νερό, μέλημα του συλλόγου κατά τον εγκλωβισμό και κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

   Στο Διαγωνισμό θα υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες κρίσης και αντίστοιχα βραβεία.

1.Διαγωνισμός σε τετράδες, μελών εκτροφέων του Ελ.συ.τι.. Τρία βραβεία 1ο,2ο,3ο.

2.Διαγωνισμός σε μονά, μελών εκτροφέων του Ελ.συ.τι.. Τρία βραβεία 1ο,2ο,3ο.

3.Βραβείο Champion από τις δυο παραπάνω κατηγορίες κρίσης.

4.Διεθνής διαγωνισμός σε τετράδες, φίλων εκτροφέων από Ισπανία αλλά και άλλων εκτός συλλόγου. Τρία βραβεία 1ο,2ο,3ο. (Εφόσον θα υπάρχουν επαρκείς συμμετοχές)

   Κατά των εγκλωβισμό θα πρέπει να δηλωθεί η κατηγορία συμμετοχής (μονά ή τετράδες). Για τους περαιτέρω όρους επίσκεψης, συμμετοχής και το ακριβές πρόγραμμα του διαγωνισμού/έκθεσης θα ακολουθήσουν νεότερες ειδοποιήσεις.
 
   Για συμμετοχή στο διαγωνισμό αλλά και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@elcity.gr η προσωπικό μήνυμα στη σελίδα Facebook του συλλόγου   https://www.facebook.com/groups/207410836111282/ 

   Καλή επιτυχία στα συμμετέχοντα Timbrado και τους εκτροφείς τους.

Μετά τιμής 
Για το Δ.Σ. του ΕΛ.ΣΥ.ΤΙ.  
Ο πρόεδρος Δημήτρης Κουλικούρδης
αριθμός εκτροφέα Β-231, R-001
κριτής Νο 127 F.O.E.

www.elcity.gr

Στον σύλλογο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση του με πολλά και ποιοτικά εκθέματα.