Συνάντηση εκτροφέων της Ε.Λ.Ι.Τ


 
 
 
Στην εκδήλωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:30, θα παρουσιαστούν τετράδες καναρινιών τιμπράδο (όπως στους διαγωνισμούς) και βιωματικά οι εκτροφείς θα ανακαλύψουν τα μυστικά και τις νότες του ισπανού τενόρου με την βοήθεια του κ.Francisco Nicolás San José (OMJ).
 
Οι εκτροφείς που επιθυμούν να παρουσιάσουν δείγματα timbrado της εκτροφής τους, τα οποία θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένα και να τραγουδούν σε τετράδα,  θα πρέπει να το δηλώσουν στον πρόεδρο κ. Ανδρέα Κατσίκη στο τηλ. 6944135244 έως το αργότερο 31 Οκτωβρίου 2016.
 
Η συμμετοχή όλων και ειδικά των νέων μελών κρίνεται απαραίτητη.
 
Την εκδήλωση, εφόσον ο χώρος το επιτρέψει, δύναται να παρακολουθήσουν και μη μέλη κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο στο ανωτέρω τηλέφωνο.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί από το σύλλογο ελαφρύ γεύμα και ποτό.
 
Δείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο  Facebook
  
 
----------

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Ο χώρος της εκδήλωσης είναι στην εστία των Προσκόπων Γαλατσίου εντός του Δημαρχείου Γαλατσίου. Η είσοδος γίνεται από την οδό Ιπποκράτους 2 η οποία είναι η 1η δεξιά παράλληλη στην άνοδο της Λεωφόρου Γαλατσίου, λίγο μετά το μνημείο του Κολοκοτρώνη και λίγο πριν τη Λ. Βεϊκου.
Αφού περάσετε την πύλη του Δημαρχείου, προχωράτε δεξιά, περιμετρικά του κτηρίου και στην πίσω πλευρά θα βρείτε το χώρο της εκδήλωσης. 

 

· Με συγκοινωνία:Η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ "608" που ξεκινάει από Ζωγράφου και καταλήγει στο Γαλάτσι είναι βολική για μετάβαση στο χώρο. Κατεβαίνετε στην στάση "Συκιά" ανεβαίνετε περίπου 20 μέτρα πιο πάνω στη Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο πρώτο στενό δεξιά (οδός Πυθαγόρα) και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά (οδός Ιπποκράτους) και εισέρχεστε στο Δημαρχείο Γαλατσίου.

 

· Με αυτοκίνητο:Με κατεύθυνση την άνοδο της Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο τέλος της δεξιά (διασταύρωση με Λ. Βεϊκου, Goody's), στην οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά βρίσκουμε την Ιπποκράτους όπου σε 200μ περίπου στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Δημαρχείο Γαλατσίου.Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης και εντός αλλά και εκτός του Δημαρχείου. Εάν έρχεστε από την Λ. Πρωτοπαπαδάκη με πορεία προς την Λ. Βεϊκου θα στρίψετε αριστερά στη διασταύρωση στο τέλος της και στον πρώτο πάλι δρόμο δεξιά (Ιπποκράτους). Εάν έρχεστε από Λ. Βεϊκου θα κατευθηνθειτε προς την οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο στρίβετε δεξιά (Ιπποκράτους).